E-commerce
Leave a comment

Thuiswinkel Waarborg Certificaat voor Kunstkaartjesturen

www.kunstkaartjesturen.nl

Kunstkaartjesturen krijgt het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten. Dat is goed nieuws voor de webshops van Museumwebshops.nl. De voordelen van het Thuiswinkel Waarborg

Kunstkaartjesturen.nl heeft het keurmerk voor Thuiswinkel Waarborg gekregen. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor de Nederlandse webwinkels. Om dit keurmerk te krijgen, moet de webshop aan allerlei criteria voldoen die te maken hebben met veilig bestellen en betalen, goede consumentenvoorlichting en een consumentvriendelijke opzet.

Kunstkaartje heeft Thuiswinkelwaarborg.

Kunstkaartje heeft Thuiswinkelwaarborg.

Kunstkaartjesturen is gebouwd door Museumwebshops op basis van onze standaard webshop. Magento e-commerce software (wereldwijd marktleider) vormt het hart. Musea hebben binnen de standaard alle opties om hun producten, beelden en verhalen op een aantrekkelijke manier te presenteren en te integreren met hun website, exposities en museumwinkel. Kunstkaartjesturen is een interessant verlengstuk voor e-commerce.

Voor Museumwebshops is de toekenning van het keurmerk een belangrijke stap voorwaarts. Onze klanten kunnen nu zelf ook met succes een ceretificaat aanvragen voor het belangrijkste consumentenwaarborg voor veilig online winkelen.

Unieke collectie kunstkaarten.  www.kunstkaartjesturen.nl

Unieke collectie kunstkaarten. www.kunstkaartjesturen.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *